The Philippines!

img_4508

Snart hemma igen… Men först några härliga dagar till! Tyvärr hann vi inte riktigt med Allt vi ville göra, så vi kommer åka hit igen 😉 
Började blekt. Alltså, jag var ruskigt blek! De första dagarna var jag alldeles självlysande vid poolen. Tur att jag ser lite  mer normal ut nu 😉

Stranden här på Alpna Beach är underbar! Den är riktigt vit och små små vågor. Klart vatten så vi ser botten när vi är ovanför. Tyvärr missade vi både jättesköldpaddor och enorma musslor, men vad gör det? Vi får säkert fler chanser! 

Efter ett par rundor i Thailand så är Panglao Island, Filippinerna helt klart det bättre alternativet. Något billigare, vackrare stränder (de vi hittat) och med autentiskt och genuint. Nästa gång blir det nog att besöka Boracay!

Och folket är trevligt!

Hej så länge 🙂

One thought on “The Philippines!”

 1. Tove Lindgren skriver:

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Mvh, Tove

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *